Új termékek a Premier Ablakrendszereknél

 

A Premier Ablakrendszerek Kft. megváltoztatta termékkínálatát. Az eddigi Kömmerling profilról áttért a Veka profilokra. A részleteket alább olvashatják.

1.) A Veka és rendszereinek meghatározó előnyei

a. Legelőször is azt szeretnénk kiemelni, hogy – függetlenül attól, hogy a világ számtalan pontján folyik a Veka rendszerek extrudálása – a Premier Ablakrendszerekhez szállított, kizárólag RAL-A kategóriás profilok gyártása kivétel nélkül a Veka németországi központjában történik, amihez nem véletlenül ragaszkodtunk. A RAL-A kategóriás PVC profilok fő sajátossága a külső, látható profilfalak meghatározó vastagsága, amely nem lehet kisebb, mint 2,8 mm! Ez az egyik legfontosabb kritérium, ami megkülönbözteti a Veka rendszereket főbb konkurenseitől. Az átlagon felüli falvastagságnak köszönhetően a hegesztett profilsarkok szilárdsága legalább 15-20 %-al erősebbé válik, amelynek különösen fontos szerep jut a napjainkban egyre jobban terjedő, nagy tömegű háromrétegű üvegek teherhordásánál, a nyílászárók élettartamánál, statikai tulajdonságainál.

b. A másik nagyon fontos tulajdonsága a Veka cégcsoportnak annak szigorú minőségbiztosítási rendszere , fegyelmezett szállítási és logisztikai kultúrája, amely a termékeit feldolgozó gyártókat rugalmas, mindenkor kiszámítható beszállítóvá teszi viszonteladói környezetükben, vásárlói ügyfélkörükben. S ez nem csak a fehér, de a rendelkezésre álló ( lásd mellékelt információs mappa) színes profiltípusok mindegyikére ugyanúgy érvényes. A raktárról , fehér profilokkal azonos időben, szállítható standard színű, valamint a kiszámítható határidővel beszerezhető széles paletta különleges színű alapprofiljai biztosítják a mindenkor rugalmas, átlagnál rövidebb határidővel megvalósítható gyártói rendelkezésre állást.

c. A Veka termékpaletta szinte egyedülálló kiegészítőinek rendszere nem csak a tervezők, kivitelezők, s építészek munkáját könnyíti meg, de egyszerűbbé teszi a nyílászárók értékesítését, s az értékesítést követő beszerelését is a vevőnek biztosított egyedi lehetőségek által. 

2.

a. Comfortline – 70 AD: a Premier Ablakrendszerek magyarországi legnépszerűbb termékcsaládjának megfelelő helyettesítésére nagy figyelmet fordítottunk.  Ezen a szinten a korábbi Kömmerling alapprofilok alternatíváit a következő Veka típusok szolgálják: a 2301-es tok kiváltása a 101.284-es Veka tokkal / a 2311-es szárny kiváltása a 103.304-es ( eltolt síkú - egyenes szárny) valamint 103.327-es (félig eltolt síkú – kontúr szárny) Veka szárnyprofilokkal.
Fontos momentum, hogy a korábbiakkal ellentétben a 103.327-es kontúr szárny felár nélkül kerül a rendszerbe, amely az értékesítéshez és vevői választáshoz nyújt nagyobb „ízlésszabadságot”. A 103.327-es szárnyprofil integrálásával a
Comfortline+ rendszer lekerül a Premier termékpalettáról.

Termékcsalád-azonosságok:
háromrétegű üveg-rétegrendek befogadása ( max.42 mm)
TPS üvegszerkezetek
hegesztett gumitömítések szürke és fekete színben
azonos alapvasalat
azonos erősségű, 1,5-2 mm vastagságú merevítőtípusok alkalmazása
azonos értékesítési árak az adekvát profilok és terméktípusok esetében 
azonos színfelár-képzés, változatlan színpaletta
változatlan egyedi ( íves, alakos) felárak
anyagában színes, kétoldalon fóliás kivitel az alapprofilokból itt sem gyártható (kizárólag fehér alaptest létezik – kiváltása hasonló tok és szárnyak alkalmazásával, a szokásos felárral)
az egyedi típusok (toló-bukó és emelő-toló szerkezetek, bejárati és mellékbejárati ajtókm stb.) kivitele itt is az alapprofiltól eltérő rendszerekből készül a korábbi árképzésnek megfelelően csak a három alapprofil 101.284,103.304,103.327) esetében alkalmazunk hegesztett gumitömítéseket, minden egyéb profiltípusnál eredeti Semperit-gumitömítések (EPDM) kerülnek befűzésre

Termékcsalád-különbségek:
alacsonyabb tok –és szárnykeretegyüttes (2301/2311= 124 mm ----- 101.284/103.304 = 109 mm), 
nagyobb bevilágító felület: több fény, jobb ablak-hőszigetelés
kizárólag RAL-A kategóriában létezik: jobb statika, nagyobb sarokszilárdság, hosszabb élettartam az anyagában színes, kétoldalon fóliás termékek kiváltása felárképzésben és designe-ban azonos, viszont technikai megjelenésben, műszaki tartalomban eltérő profiltípusokkal történik (101.284 = 101.208 / 103.304 = 103.232 / 103.327 = 103.238)

b. Trendline – 70 MD: a Premier-Trendline termékcsalád népszerűsítésére, hazai elterjesztésére a továbbiakban sem kívánunk kevesebb figyelmet fordítani, mivel meggyőződésünk, hogy a maga kategóriájában egy egyedülálló rendszerről van szó, amely mind a mai napig kellő népszerűségnek örvend olyan meghatározó nyugat-európai országokban is ( Ausztria, Svájc, Olaszország, Dél-Németország), ahol a minőségi és technikai
pluszból nem kívántak lentebb adni, de ehhez egy megfizethető árú, egyedi terméket kerestek. A Trendline rendszerben a korábbi Kömmerling alapprofilok alternatíváit a következő Veka típusok jelentik: a 2601-es tok kiváltása a 101.276-os Veka tokkal / a 2615-ös szárny kiváltása a 103.277-es ( eltolt síkú - egyenes szárny) valamint 2611-es szárny kiváltása a 103.278-as (félig eltolt síkú – kontúr szárny) Veka profilokkal ( az új profilok megjelenítését a csatolt információs anyag rendszeráttekintőjében találják).

Termékcsalád-azonosságok:
háromrétegű üveg-rétegrendek befogadása ( max.42 mm)
TPS üvegszerkezetek
kizárólag eredeti Semperit-gumitömítések (EPDM) használata szürke és fekete színben
azonos, emelt biztonsági szintű alapvasalat
azonos erősségű, 1,5-2 mm vastagságú merevítőtípusok alkalmazása
azonos értékesítési árak az adekvát profilok és terméktípusok esetében ( kalkuláció a
jelenlegi árlista segítségével )
azonos színfelár-képzés
változatlan egyedi ( íves, alakos, alurátétes) felárak

Termékcsalád-különbségek:
alacsonyabb tok –és szárnykeretegyüttes (2601/2611=120 mm -- 101.276/103.278=108 mm ), nagyobb bevilágító felület: több fény, jobb ablak-hőszigetelés

A legnagyobb változás a Premier Prémiumline rendszer vonatkozásában történt. Ezt a termékcsaládot két önálló, ismertetőjegyeiben egymástól jól elkülöníthető ablakrendszerreválasztottuk szét.

c. Prémium -Softline: az egyik Prémium család a Veka Softline 82 MD bázisára épül, amely megjelenésében, műszaki paramétereiben a korábbi Kömmerling 88+ rendszerhez hasonlítható, annak minden releváns tulajdonságával bír. Mivel ez egy nagyon friss rendszer az európai nyílászárópiacon, ezért kínálati palettáján csak néhány konkurens gyártó szerepelteti, viszont népszerűsége a Veka tapasztalatai alapján – a benne rejlő nagyon jó ár-műszaki értékaránynak köszönhetően - hihetetlen ütemben növekszik. Mi sem titkoljuk, hogy a hazai piaci bevezetésétől azt várjuk, hogy ez a rendszer a Prémium és kommersz termékek között betöltse azt az űrt, amelyet a jelenleg kínálatban lévő konkurens rendszerek vagy a minőség vagy az ár oltárán beáldozni kényszerülnek. A Prémium Softline áldozatra kompromisszumra egyik vonatkozásban sem kényszerül, mert az egyedülálló minőségi és műszaki jegyekhez egyedülálló értékesítési árakat és hamisítatlan Premier gyártáskultúrát társít. A Premier rendszerpalettán a Softline 82 MD a korábbi Kömmerling
88+ termékcsaládot váltja úgy, hogy annak műszaki tulajdonságait teljes egészében megőrzi, viszont árképzése ettől kedvezőbben alakul. Ennek megfelelően az előző Prémium rendszer Kömmerling alapprofiljait a következő Veka típusok helyettesítik: a 6201-es tok kiváltása a 101.290-es Veka tokkal / a 6211-ös szárny kiváltása a 103.340-es Veka szárnyprofillal.

Termékcsalád-azonosságok:
nagyobb profiltípus-választék hozzáigazítva az egyedi igényekhez
háromrétegű üveg-rétegrendek befogadása ( max.52 mm)
TPS üvegszerkezetek
kizárólag eredeti Semperit-gumitömítések (EPDM) használata szürke és fekete színben
azonos, fokozott biztonsági szintű alapvasalat
azonos erősségű, 1,5-2 mm vastagságú merevítőtípusok alkalmazása
azonos színfelár-képzés
változatlan egyedi ( íves, alakos, alurátétes) felárak
teljesen egyező hő-és hangszigetelő képességek

Termékcsalád-különbségek:
kedvezőbb értékesítési árak
kizárólag RAL-A kategóriában létezik: jobb statika, nagyobb sarokszilárdság, hosszabb élettartam
nagyobb raktári alap-és különleges Veka-színválaszték, rugalmasabb szállítási határidőkkel
sokkal nagyobb profiltípus-választék hozzáigazítva az egyedi nemzetközi igényekhez is
7 levegőkamra a tokban, ezáltal keskenyebb beépítési mélységnél is azonos hőszigetelési értékek
hőszigetelt üveg alapesetben Ug= 0,6 W/m2K hőátbocsátási értékkel
termo-merevítők segítségével, hivatalosan bevizsgált passzív-ház értékek már Ug=0,6 W/m2K üvegezés esetén is ( Uf= 0,95 W/m2K --- Uw= 0,80 W/m2K)


d. Prémium-Alphaline : a Prémium kategória másik váltója a Veka Alphaline 90 MD profilrendszer, amelyhez hasonló a korábbi Premier termékválasztékban egyáltalán nem szerepelt. A Prémium-Alphaline nyílászárócsalád már önmagában is olyan stílusjegyek, illetve műszaki-technikai tulajdonságok sorát vonultatja fel, amelyek méltán emelik a prémium osztályon belül is a legjobbak közé. Ezen a Prémium szinten jelenleg valóban csak néhány konkurens termék szerepel, de azok jelentősen magasabb értékesítési árszintjükkel messze elmaradnak a Prémium-Alphaline által nyújtott előnyöktől. A rendszer árképzésében
teljesen adekvát az eddigi a Kömmerling 88+ ablakrendszer elemeivel, s így tulajdonképpen változatlan áron egy hihetetlen karakterisztikával, s átlagon felüli műszaki paraméterekkel rendelkező nyílászárót kínálunk az ebben a kategóriában keresgélő vásárlórétegnek.
Továbbá a Veka Alphaline 90 MD rendszer birtokában van egy olyan opciónak, amely egy utólagos, a merevítővas előtti kamrába történő „szigetelő mag” behelyezésével egyiejűleg teljesíti a passzívház rendszer elvárt értékeit, s amelyről a Veka cég hivatalos igazolással is rendelkezik. A korábbiakkal ellentétben, mivel az eredeti merevítővas a szerkezetben marad, már nem szükséges a rendszer utólagos külső merevítése alumínium-rátéttel. A korábbi Kömmerling 88+ adekvát profiljait a következő Veka típusok helyettesítik: a 6201-es tok kiváltása a 101.236-os Veka tokkal / a 6211-ös szárny kiváltása a 103.312-es Veka szárnyprofillal 

Termékcsalád-azonosságok:
háromrétegű üveg-rétegrendek befogadása ( max.52 mm)
TPS üvegszerkezetek, Ug= 0,5 W/m2K alapértékekkel
kizárólag eredeti Semperit-gumitömítések (EPDM) használata szürke és fekete színben
azonos, fokozott biztonsági szintű alapvasalat
azonos erősségű, 1,5-2 mm vastagságú merevítőtípusok alkalmazása
azonos színfelár-képzés
változatlan egyedi ( íves, alakos, alurátétes) felárak alapesetben változatlan hő-és hangtechnikai tulajdonságok
teljesen azonos tok –és szárnykeretegyüttes (6201/6211 = 118 mm ---101.236/103.312= 118 mm), azonos hő-és hangszigetelő képességek 6 levegőkamrás profilok, azonos termékpaletta az ablak és erkélyajtó tartományban

Termékcsalád-különbségek:

kizárólag RAL-A kategóriában létezik: jobb statika, nagyobb sarokszilárdság, hosszabb élettartam fix középső PVC vízgát az extrudált középső TPE szalaggal szemben --- magasabb szintű
betörés elleni védelem, tartósabb lég-és vízzárás, jobb hő-és hangszigetelő képességek nagyobb raktári alap-és különleges Veka-színválaszték, rugalmasabb szállítási lehetőségek
eltérő profilkivitel a bejárati ajtótartományban ( a bejárati ajtók 7 kamrás SL-82 MD
tokból és 5 kamrás SL-82 MD ajtószárnyból készülnek)
átlagon felüli ( passzív házas) hőszigetelési értékek a passzív mag behelyezését követően változatlan kiváló statikai tulajdonságok mellett, minimális  felár ellenében.

Veka ablakok Uw értékei (táblázat)

vissza

Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablak felára?

Nincs felára.

Mennyi idő alatt készülnek el az ablakaim?

Általában 4-5 hét.

Lehet a műanyag nyílászárókat biztonsági vagy fokozottan hangszigetelő üveggel kérni?

Igen, mindkettőre lehetőség van. Ezen kívül lehet katedrál, reflexiós, stb. is.

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!