Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablak felára?

Nincs felára.

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Ha elküldöm a méreteket, tudnak -e díjmentes árajánlatot küldeni az ablakcserére?

Igen, válassza az oldal felső menüsorában található "Árajánlatot kérek" menüpontot!

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Ablakos.hu riport az ntv1.hu-n

 

Az Ntv1.hu stábja az Ablakos.hu Bt irodájába látogatott el, ahol a cég profilja mellett a 2011-es ablaktrendekről és a gyanúsan olcsó ajánlatokban megbúvó csapdákról is beszélgettünk.



 „2005 tavaszán alakult a cég Ablakos.hu Bt néven. Műanyag nyílászárók forgalmazásával foglalkozunk. Az ablakos cégek jönnek-mennek, tehát elég sok cég szűnik meg és alakul az idők folyamán, nagyon ritka ami öt évnél régebbi cég  - ezen kívül megpróbáljuk nem a kedvezményeket kommunikálni, hanem hogy időre, pontosan, ahogy a szerződésben rögzítettük, úgy fogjuk elvégezni a munkát.” – magyarázza az Ntv1.hu-ra klikkelőknek Fritz Gergely a cég szlogenjét: „Megtévesztő műanyag ablak akciók helyett… Ablakos.hu”

A cég komplett szolgáltatást nyújt a műanyag nyílászárók piacán: a felméréstől a beépítésen át a helyreállításig mindent vállalnak, és természetesen az árnyékolástechnika sem maradhat le a cég palettájáról: „Nagyon sok helyen szükséges az ablakokhoz redőny, például a régi belvárosi illetve kertvárosi házakban, ahol ablak felett van ez a belső tokos redőnytok, oda is létezik redőnyünk, ráépített tokos redőnynek hívják. Ezeken már nem fúj át a szél, tehát ezeknek a redőnytokja is hőszigetelt. Illetve létezik külső tokos redőny, emellett szúnyogháló, reluxa, tehát teljesen le tudjuk fedni az árnyékolástechnikai részét is.”

Fritz Gergelytől az idei év ablaktrendjeibe is betekintést nyerhetünk: „Egyre inkább hajlanak a vevők afelé, hogy minél modernebb nyílászárójuk legyen, tehát háromrétegű üveggel, megnövelt profilszélesség – ezek a nyílászárók igazából passzív házakhoz lettek kitalálva, de vásárolják sima felújításhoz is.” E modern nyílászárókkal akár 20-25 százalékos energia-megtakarítás is elérhető – tudtuk meg az interjú során.

Az Ablakos.hu a Tolóablakok Legeredményesebb Kereskedője cím büszke tulajdonosa is. Az amerikai rendszerű tolóablakok elsősorban azokon a helyeken ajánlottak, ahol a helytakarékosság elsődleges szempont: többek között olyan konyhákba, ahol a konyhapult az ablak előtt van, illetve kisebb méretű hálószobákba választják ezt a típust, melyet emelő- és tolópaneles kivitelben is gyártanak.

Fritz Gergely az Ablakos.hu árairól is szívesen beszél: „Egy teljes felújítás ára természetesen az ablakmennnyiségtől is függ, illetve hogy milyen ablakot választ az ügyfél, de én azt tudom mondani, hogy ha egy két szobás családi házat veszünk figyelembe, ami nem túl nagy, ötszáz és egymillió-kétszázezer közötti az összeg.” Ugyanakkor a gyanúsan olcsó megoldásoktól óva int minket a szakember: „Abban szinte biztos vagyok, hogy ami nagyon-nagyon olcsó, az silány minőséget takar. Én is látom ezeket a hirdetéseket árakkal, és egyszerűen nem is tudom elképzelni, hogy tudják annyiból kihozni. Szerintem érdemes több helyről árajánlatot kérni, és hogyha adhatok mindenkinek egy tanácsot, ne a legeslegolcsóbbat válasszák.” 

vissza