Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Forgalmaznak -e lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!

Ha elküldöm a méreteket, tudnak -e díjmentes árajánlatot küldeni az ablakcserére?

Igen, válassza az oldal felső menüsorában található "Árajánlatot kérek" menüpontot!

Hogy tudok árajánlatot kérni az ablakokra?

ÁRAJÁNLATOT ITT KÉRHET

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Ablak árak – Kicsit vagy nagyot válasszunk?

 

Ablak árak – Kicsit vagy nagyot válasszunk?

Mitől lesznek jók az ablak árak? Erre a kérdésre általában az a válasz, hogy legyen minél olcsóbb, de annál megbízhatóbb a termék, amelyet igyekszünk beszerezni, és hozzáadni a házunk hőszigetelési képességeihez.
Azonban a nagy méretű üvegfelületeknél mindig fennáll a veszélye annak, hogy túl sok hőt fogunk veszíteni. Ilyen helyzetekben dönteni kell, hogy kompromisszumot kötünk, vagy beérjük egy kisebb méretű darabbal.

 

Ha házat tervezünk építeni, akkor van a legegyszerűbb dolgunk, mivel a tervezővel egyszerűen csak meg kell beszélni az elképzeléseinket, valamint ki lehet kérni a véleményét az általunk felvázolt tervekkel kapcsolatban. Kész ház esetében az ablak árak már nem rajtunk múlnak, hanem egy kész helyzet elé vagyunk állítva. Azonban ez nem a világvége, hiszen egy kis rugalmassággal minden megoldható!

 

A nyílászárók méretét maguk a falnyílások határozzák meg. Nagyobb nem lehet nála, és sokkal kisebb sem, különben nem fog jól mutatni. Mindkét esetben lehetőség van drasztikus megoldásokhoz nyúlni: vagy ki kell ütni a falat az elképzelt méretűre, vagy szűkebbre kell venni a nyílást. Azonban ezeket csak saját háznál érdemes megvalósítani, mivel egy társas- vagy panelháznál már a többi lakóra is gondolni kell. Magát a külső összképet is tönkre teheti, ha valaki nem gondol minden apró részletre.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Ha már szó esett a méretekről, érdemes figyelembe venni a nyílászárók anyagát is. Erre a két leggyakoribb opció a fa és a műanyag ablak. Előbbi elterjedt, azonban az idő múlásával, valamint a természeti erők hatására könnyedén romlik az állapota.

 

Ha nem fordítunk rá elegendő figyelmet, azon kaphatjuk magunkat, hogy fázunk a saját otthonunkban, mivel az egykoron jó minőségű szigetelési képességét elvesztette. Ennek elkerülése érdekében érdemes pár évente újra lefesteni a fa felületét, amennyiben pedig túlzottan sérült a felszín, szükséges előbb lecsiszolni az elöregedett festéket, és csak utána felvinni az újat.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Amennyiben nem akarunk ezzel bajlódni, érdemes egyből a műanyag mellett letenni a voksunkat. Ezek a darabok ugyanis kevésbé igénylik a törődést, és így is sokkal tartósabbak, mint a fából készült társaik. A jelenleg alkalmazott profiloknál már meglátszódik, hogy évek tapasztalata csiszolta őket pont olyanra, amilyenek. Anyaguk UV álló, így nem sárgul el a napfény miatt, és a szerkezete sem sérül ennek hatására. A belső része légkamrákkal teli, mivel így tudja a lehető legjobban szigetelni.

 

Ezek között bújik el a fém merevítés, amelynek hatására a szerkezet kellő stabilitással fog rendelkezni. Az üveglapok is kiemelt fontossággal bírnak, mivel ezek fedik le általában a legnagyobb felszínnel a falnyílásokat. Minél nagyobb a nyílás, annál érdemesebb megfontolni, hogy két, vagy három üveglap legyen elhelyezve a szárnyakban.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Az ablak árak több üveglap esetén magasabb, azonban ilyenkor érdemes mindig végig gondolni, hogy a helyiség, amelyet védeni fogunk vele a hidegtől és melegtől, mekkora méretekkel rendelkezik. Egy nagy szoba esetén a fűtés és a hűtés is tetemes összeget képes felemészteni. Ha nem akarjuk, hogy az ablak árak túl magasak legyenek, vagy kisebb nyílászáró mellett kell dönteni, vagy fel kell készülni arra, hogy hosszú távon a számlák viszik el ugyanezt az összeget, csak részletekben.

 

Amennyiben érdeklődik, hogy aktuálisan milyen műanyag ablak árak találhatóak nálunk, keressen fel bátran bennünket. Jöjjön be bemutatótermünkbe, hívjon minket telefonon, vagy írjon e-mailt! A falnyílás méreteinek levételétől kezdve a szolgálatára tudunk állni egészen a beszerelésig. Ablakcsere esetén a keletkező törmelék elszállításáról szintén gondoskodunk! Ha pedig Ön pontosan tudja, mit szeretne, akkor töltse ki minél részletesebben az alábbi űrlapot, és mi küldünk Önnek egy forintra pontos árajánlatot!

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:











Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:







Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:










A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza