Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Mennyi idő alatt készülnek el az ablakaim?

Általában 4-5 hét.

Hány év garancia van a műanyag nyílászárókra?

A nyílászárókra a szállítás napjától érvényes 1 év jótállást és 5 év szavatosságot vállal gyártónk, illetve a beépítésre 1 év garanciát vállal cégünk.

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Mindenfajta műanyag nyílászárók Debrecen városában

 

Mindenfajta műanyag nyílászárók Debrecen városában

Ahogy az idő halad előre, a technika fejlődik, az emberek egyre inkább figyelnek a környezetükre, s talán egy kicsivel környezettudatosabban élnek. Persze, ennek elsősorban anyagi okai vannak, hiszen fontos az alacsony fűtésszámla.
De a Föld jövője is szempont: a környezetszennyezés csökkentése, az újrahasznosított műanyagok térnyerése. Bármely ok is vezérelje az emberiséget, egy dolog biztos: a műanyag nyílászárók Debrecen környékén is megszaporodtak.

 

Ennek oka egyszerű: elérhető áron lehet hozzájutni a termékekhez, a hatásfokuk, mármint hőszigetelő képességük jelentős mértékben jobb, mint az elöregedett, elvetemedett, korábban használt nyílászáróknak.  Emellett jóval kevesebb gondozást igényelnek, nem kell őket néhány évenként újra lefesteni, vagy valamilyen speciális ápolószerrel, lazúrral lekenni, elég csak a tisztán tartásukra odafigyelni.

 

Azt pedig egy kis vízzel és takarítószerrel könnyen meg lehet oldani, nem károsodik a szerkezete, s nagyon sokáig újszerűnek hat, amennyiben rendszeresen karban van tartva. Vállalkozásunk, a Tisza Ajtó Kft. termékei a műanyag nyílászárók Debrecen környékén, s legyen szó akár műanyag ablak vagy más termék beszerzéséről, legyártásáról, készséggel segítünk a leendő, vagy már meglévő, visszatérő ügyfeleknek.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Egy egészséges vállalkozás célja nem is lehet más, mint a meglévő ügyfélkör fenntartása, további elégedett vásárlókkal való bővítése. Ennek érdekében folyamatosan a piac ütőerén kell tartani a kezünket, figyelemmel kell kísérnünk az újításokat, az új modelleket be kell szerezni, hogy a legújabb műanyag nyílászárók Debrecen városában is megnézhetőek, megvásárolhatóak legyenek.

 

S hogy milyen újítások vannak mostanában a piacon?  Alapjaiban már nem lehet megváltoztatni a világot, kifejezetten jó értékeket mutatnak a „hagyományos” termékek is. De a csúcskategóriás termékek, illetve azok a világmárkák, melyek folyamatosan fejlesztenek a saját fejlesztőrészlegeikben, mindig tudnak újat mutatni.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

debrecen nagytemplomAz alapkoncepció marad, de egy példa az újításra, hogy egyre inkább elérhetővé válik a három üveggel szerelt modell, mely jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik. S mivel a hangnak is eggyel több rétegen kell áthatolnia, a hangszigetelő képessége is javult.

 

Ezek az újfajta műanyag nyílászárók Debrecen üzleteiben is megtekinthetők, s aki ilyet szeretne, nyugodtan meg is vásárolhatja azokat. Beépítése semmiben sem tér el a korábbitól, esetleg arra kell figyelni, hogy a harmadik üveg miatt egy kicsivel szélesebb falnyílás szükséges.

 

Amennyiben ez nem kivitelezhető, akkor álljon itt egy újabb újítás: Már hagyományos szélességű keretbe is bele tudjuk tenni a három üveget.

 

Ez csupán egy-két példa az iparág fejlődésére, minden bizonnyal vannak még ki nem aknázott lehetőségek, s a kutató-fejlesztő részlegek a laboratóriumokban folyamatosan azon dolgoznak, hogy tovább tökéletesítsék a termékeket. Ez nemcsak a vásárlók számára fontos.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Legalább ugyanennyire a gyártó cégek saját érdeke is, mivel így ügyfeleket tudnak elhódítani a konkurenciától, s előreléphetnek a rangsorban, vagy tovább erősíthetik saját pozíciójukat a márkatársak között. 

 

A vásárlók pedig egyre modernebb, fejlettebb termékek közül válogathatnak, saját elképzelésük és anyagi lehetőségeik figyelembe vételével.  S mint minden városban, a műanyag nyílászárók Debrecen városában is folyamatosan megújulnak, a régi modellek mellett felbukkannak az újak is, a leendő vevők megelégedésére.

 

A teljes műanyag nyílászáró kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza