Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

El tudják szállítáni a kibontott ablakaimat?

Természetesen igen.

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Hogy tudok árajánlatot kérni az ablakokra?

ÁRAJÁNLATOT ITT KÉRHET

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Mitől ennyire olcsó egy műanyag nyílászáró?

 

Mitől ennyire olcsó egy műanyag nyílászáró?

Ha az ember eléggé érdeklődő, esetleg valamennyire járatos is az ablakok világában, valószínűleg látta már az új trendek felemelkedését a témában: újféle zárak, újféle üvegtípusok jelentek meg. A műanyagból készült termékek felemelkedése, amely nem kis részben köszönhető az áruknak, valamint az azt meghazudtoló rendkívüli minőségnek. De hogy lehetséges kedvező áron adni egy ilyen terméket? Mi az, amitől olcsó a műanyag nyílászáró?

 

Ahhoz, hogy ennek a "rejtélynek" a mélyére áshassunk, ismerkedjünk meg kissé ezzel a termékkel. Főleg a műanyag ablakokról fogunk beszélni, azonban itt nem is annyira számít hová kerül a végső produktum, a készítési lépések és technikák szinte ugyanazok minden esetben.

 

Az olcsó műanyag nyílászáró alapjai

Az első részlet, ami érdekesnek bizonyulhat, hogy a műanyag nyílászáró tokja és nyílója is ugyanabból a műanyag profilból készül, amit a legtöbb esetben fehér műanyagból öntenek. Ezek hosszú rudak formájában érkeznek a gyárba, ahol mindig arra a méretre vágják őket, amekkorára szükség van az épp készítendő darabhoz.

 

Általában a szerkezetbe kerül egy fém merevítés, ami arról gondoskodik, hogy semmiféle körülmények között ne tudjon elhajolni, masszívabb lehessen. Ez okoz egy problémát a hővezetés terén, de azt a gyártás során megoldják, így a végső termék hő hídtól mentes lesz.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

A légkamrák szerepe az olcsó műanyag nyílászárókban

A profilokban légkamrák találhatóak, ezek számát pedig sokan azonosítják a hőszigetelés minőségével, és bár nem tévednek, sokkal prózaiabb a valódi, elsődleges ok. A szerkezet nagyon gyenge lenne mindössze egyetlen üreggel, így a belső részt felosztva további merevítő jellegű osztások helyezhetőek el. Az, hogy ezek segítenek abban, hogy a hőszigetelés jobb legyen ,már szinte mellékes tény.

 

A méretre vágott darabokat összeforrasztják, így elválaszthatatlanná válnak. A nyíló keretszerkezetébe kerülhet átlátszhatatlan, fix betét, azonban a leggyakoribb az üveges megoldás. Ennek során, minimum két üveglap kerül behelyezésre, amelyek közé nemesgáz kerül. Az üveg, mint anyag, alapvetően jól szigetel, de a gázzal együtt szinte tökéletesen tartja meg, és vissza a hőt. A darab vastagságától függően kettő, néha három darab gumitömítés kerül a nyíló és a tok közé, a kettőt zsanérok fogják össze. Ezek elhelyezésétől és a vasalattól függően lehet bukó, nyíló, vagy bukónyíló.

 

Egyéb típus még a mostanában elterjedőben lévő tolóablak, amely amerikai mintára készül, és egyes szituációkban roppant hasznos lehet, például szűkös helyekre - mivel semennyire nem emelkedik kis a fal síkjából, ideális lehet kiskamrákba is. Ilyen típussal találkozhatunk még menzákon, esetleg boltokban, amelyek utcára nyílóan szolgálnak ki.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Olcsó műanyag nyílászáró - ablak, erkélyajtó is készülhet

Fontos kitérnünk arra is, hogy ezzel a technológiával, ahogy írtuk egyéb műanyag nyílászáró is készíthető: ilyen például az erkélyajtó, amely szintén kelendő termék lett az elmúlt időkben. Készítése megegyező, azonban a szerelvényei nem. Általában egy oldalon van kilincse, a másikon csupán egy kapaszkodó található, aminél fogva a nyílót mozgatni lehet.

 

Legtöbbször az emberek mégis felszereltetnek még egy kilincset, hogy ne zárják ki magukat, bár ezzel biztonsági problémákat is előidézhetünk. Ilyen esetben tanácsos egy zárat is kérnünk, akkor azonban már akár más területre is tehetjük ezt a kiválóan hőszigetelő darabot.

 

Nem meglepő tény, hogy az úgynevezett passzív házakban - ahol a ház felépítése és tervezése miatt a hőszigetelés elsődleges prioritás - csak műanyag nyílászáró az elfogadható választás, ugyanis itt szinte teljes mértékben kiküszöbölhető mindennemű hőhíd.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

A műanyag nyílászáró olcsó, mert gyorsan, pontosan és kevés anyagveszteséggel, vagy pocséklással állítható elő, tömeggyártása pedig nem csupán egyszerű, de szinte kötelező. Nem meglepő hát, hogy mára ez a legnépszerűbb típus a piacon. Ha Önnek is ilyenre van szüksége, kérjen árajánlatot a lenti űrlap kitölésével! Az adatok hiánytalan megadásával egy forintra pontos árajánlatot készítünk és küldünk el Önnek.

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza