A műanyag ablak beépítése

 

A műanyag ablak beépítése

Ön gondolkozott már el azon, hogy vajon hogyan is zajlik egy műanyag ablak beépítése? Volt már szüksége erre a tudásra, vagy mindössze érdekli a téma?
Esetleg a házában is hasonló munkálatokra számít, és tudni szeretné, hogy mire is gondoljon, mekkorák lehetnek a károk, mire lesz szükség? Ha magára ismert, ez a cikk önnek szól, ugyanis most megnézzük, cégünk miként is kezeli ezt a helyzetet!

 

Mielőtt azonban belevágnánk, némi információra szükségünk van. Cégünk műanyag ablakokkal foglalkozik, amelyek a neves Kömmerling vagy Inoutic cégek által gyártott profilokból állnak össze, a termékek pedig rendkívül jól szigetelnek - passzív házakba is bátran vásárolhatóak - és mutatósak is a maguk nemében. A modern ipar egyik legnépszerűbb vívmányát képzik, ennek pedig a számos előny az oka, amit nyújtanak fából készült társaikkal szemben.

 

A beszerelés folyamata

Azonban elég a háttérinformációkból, térjünk a cikk tényleges tárgyára. A továbbiakban részletesen megnézzük, hogyan is zajlik a műanyag ablak beépítése. A folyamat maga nem kifejezetten bonyolult, azonban mielőtt bárki úgy gondolná, hogy erre bizony ő maga is képes, óva intenék mindenkit attól, hogy maga lásson neki: a szakemberek, akik végzik ezt, nem véletlenül viselik a "szak" részt a nevükben. Rendelkeznek tapasztalattal, szaktudással és a megfelelő szerszámokkal. Ha nem ők végzik el a beszerelést, nem garantált a végeredmény minősége sem.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Kezdődik a műanyag ablak beépítése

Most hogy ezt az apró alapszabályt lefektettük, kezdődhet a beszerelés! Első lépésként a termék megérkezik a jövendőbeli otthonába. Innentől a munka folyamata attól függ, hogy cseréről, vagy új, üres falnyílásba való behelyezésről van szó: mivel a csere folyamata bonyolultabb, több lépést foglal magába, mint a másik lehetőség, így azzal foglalkozom a továbbiakban, azonban pontosan kiemelem a pontot, amikor a két folyamat metszi kegymást, tulajdonképp eggyé válik.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

A műanyag ablak beépítése - az előkészületek

A műanyag ablak beépítéseCsere esetén a műanyag ablak beépítése mindig a régi nyílászáró teljes eltávolításával kezdődik: semmi nem maradhat ott, ami az előző része volt, teljesen tiszta felülettel dolgozunk, ugyanis csak ez garantálja a zökkenőmentes munkát, valamint a jövőbeli hibátlan működést. Ahogy elérjük ezt a tisztaságot, az tekinthető a munka oroszlánrészének.

 

A falnyílásban egy tokot valamint nyílókat fogunk találni, ezeket kell el távolítanunk hogy zavartalanul folytathassuk a munkát. A folyamat során, a nyílókat leakasztjuk és félretesszük, a tokot pedig a statikailag fontos helyeken kettéfűrészeljük, így a keret darabjai egyszerűen kifeszíthetővé válnak.

 

Amint kiszabadítottuk őket a helyükről, némi takarítás - habarcs, vakolat és egyéb törmelékek eltávolítása - után kész is vagyunk a falnyílás előkészítésével. Itt jegyezném meg, hogy a bontás során, mindig kívülről befelé bontunk, ennek oka az, hogy elkerüljük a homlokzat sérülését a műanyag ablak beépítése során.

 

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Mindjárt kész a műanyag ablak beépítése

Végre elérkezett a pont, ahol a csere és az új termék behelyezése összeér: előkerül a nyílászáró, majd azonnal be is kerül a helyére, azonban ez még nem minden: a szakembereknek gondosan ellenőriznie kell a síkokat, minden függőleges és vízszintes e, ugyanis ha nem az, nem fog megfelelően működni a nyílászáró. A tökéletes állapotot ékekkel rögzítik. Ezt követően a tokot több helyen átfúrják, majd a falnyílás belsejéhez csavarozzák, ezzel lényegében fixálva a szerkezetet. A műanyag ablak beépítése során az utolsó lépés a purhab befecskendezése, azonban ez inkább szolgál szigetelési célokat, mint szerkezeteiket.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Ezzel a folyamat lezárul, az új szerzemény készen áll a használatra, amint a hab megszilárdult. Egy kérdés azonban még mindig nyomaszthatja: mi lesz a rengeteg hulladékkal? Emiatt sem kell aggódnia, ugyanis cégünk elszállítja, a munka végeztével, önnek pedig csak egy dolga marad: élvezni az új nyílászárót.

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:











Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:







Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:










A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza

Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Csak standard méretű műanyag ablakokat árulnak?

Nem, szinte bármilyen méretű ablakot el lehet készíteni.

Hogy tudok árajánlatot kérni az ablakokra?

ÁRAJÁNLATOT ITT KÉRHET

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!