Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

Hány év garancia van a műanyag nyílászárókra?

A nyílászárókra a szállítás napjától érvényes 1 év jótállást és 5 év szavatosságot vállal gyártónk, illetve a beépítésre 1 év garanciát vállal cégünk.

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablak felára?

Nincs felára.

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Egy igazi szakembernek gyerekjáték az ablakcsere

 

Egy igazi szakembernek gyerekjáték az ablakcsere

Ön képes lenne arra, hogy levezényelje, megkomponálja egy ablakcsere minden jelentősebb mozzanatait, aztán pedig büszkén, győzedelmesen nézzen szembe a végeredménnyel? Esetleg csinálta már, több, vagy inkább kevesebb sikerrel?

Vagy lehet, hogy még a gondolat is megrémiszti? Pedig olyan egyszerűnek tűnik. Tényleg megéri ezért kihívni egy szakembert, kifizetni a felmerülő költségeket? Vizsgáljuk meg ezt részletesen, körültekintően!

 

 

Hogyan érdemes elkezdeni az ablakcserét?

Kicsit sem meglepő napjaink modern korában, hogy az úgynevezett városi, nagyvárosi ember már nem igazán próbálkozik azzal, hogy saját maga javítsa, szerelje meg a dolgait, inkább a telefonért nyúl, és kikeresi egy, már jól bejáratott szakember számát. Ez kutatásokkal alátámasztott tény, oka ismeretlen, mert nehéz eldönteni, hogy ez az embertípus már nagyon bízik a szakképesítéssel rendelkező társaiban, esetleg nem bízik a saját képességeiben, tehetségében, vagy épp csak ellustult, és sokkal egyszerűbb megfizetni valakit, mint rávenni önmagát egy kis munkára.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Válasszon tapasztalt szakembert!

Ezzel szemben, a városiak által csak vidéknek nevezett helyeken, kisebb, esetleg perem településeken az emberek sokkal inkább hajlamosak arra, hogy ők maguk próbáljanak meg mindent, esetleg azt is, amihez nem feltétlenül értenek. Ha nem is maguk, akkor a szomszéd: valószínűleg mindenki hallott valamikor az életben hasonlót a szomszéd Jóska bácsiról, aki a mezőgazdaságban dolgozik, de egyébként festeni is tud, és természetesen a villanyt is megszereli.

 

Ilyen emberek is vannak, és habár néha értenek ahhoz, amit csinálnak, sok esetben csak kontárkodnak. A szakember viszont megkéri az árát a tudásnak, amit magával visz a munkába. Melyik hát a helyes döntés? Itt is érvényes, hogy a középúton érdemes haladni? Nos, ez attól függ, mi az elvégzendő munka. Két szöget beverni bárki tud, hármat becsavarni szintén, de például ha egy ablakcsere van terítéken, érdemes inkább megragadni azt a telefont. Miért is? Ennek okait nézzük meg a cikk második felében.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Milyen nehéz egy ablakcsere?

egy igazi szakembernek gyerekjáték az ablakcsereAhhoz, hogy megválaszoljuk ezt a kérdést, ismernünk kell a folyamatot - ha mi akarjuk elvégezni, ahhoz sem igazán ártana, hiszen a tudatlanság több kárt okoz, mint hasznot. Elöljáróban annyit: nem, az ablakcsere nem nehéz, legalábbis képzett szakember számára nem az. Gyors, precíz munkafolyamat, ami hamar megvan, ha hozzáértő kezek forgatják a szerszámokat.

 

A munka mindig bontással kezdődik: el kell távolítania régi nyílászárót, amely általában öreg, kiszolgált, fából készült szerkezetet jelent, sok esetben jótékonyan elfedve több év, talán évtized egykor fehér, ma inkább már sárgás zománcrétegei alatt. A bontáskor okozhatjuk a legtöbb bajt, ha nem tudjuk mit csinálunk, megsérthetjük a falakat, a homlokzatot, extrém esetben beomlaszthatjuk a falat is.

 

A szakember mindig kívülről befelé bont, hogy megelőzhesse a külső sérülést. A nyílókat le kell akasztani, a tokot pedig több helyet átfűrészelni, ugyanis így egyszerűen kifordítható lesz. Ha ezeket kifeszítették, a falnyílást meg kell tisztítani a hulladéktól, vagy kósza vakolattól, ekkor lehet továbbhaladni.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Az új műanyag ablak beépítése

Az új termék behelyezése során kerül a műanyag ablak a helyére, ez kényes folyamat, hiszen nagyon precíz szerkezetről van szó. Fontos, hogy minden sík - vízszintes, függőleges egyaránt - tökéletes legyen, különben nem fog működni a termék. Ezt az állapotot először ékekkel rögzítik, majd csavarokkal véglegesítik, utolsó lépésben pedig purhabbal fixálnak és szigetelnek.

 

Talán egyszerűnek tűnik, de jobb, ha nem magunk kezdünk bele, csúf meglepetések érhetnek, sőt, akár kárt tehetünk házunkban vagy az új ablakban is. Ha ablakcsere a téma, ne habozzunk: hívjunk inkább szakembert! Ajánljuk magunkat, keressen bennünket elérhetőségeinken! Email-ben, telefonon vagy személyesen bemutatótermeinkben is készséggel állunk rendelkezésére.

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza