Megosztás

Hívja az Ablakost!

ITT KÉRHET VISSZAHÍVÁST MŰANYAG ABLAKOKKAL KAPCSOLATBAN
rózsaszín ablak

Tel.: 0617690102
Mobil: 06702078927
E-mail: info@ablakos.hu
Budapesti ügyfélszolgálati irodánk címe

Keresés az oldalon:

Kiemelt típusok

Inoutic Balance

Inoutic Balance Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 76 mm
Tömítés: Középtömítéses (3 gumi)
Üvegezés: Két rétegű szigetelt üveg, Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Inoutic Evolution

Inoutic Evolution Hova ajánljuk: Új építésű ház, Passzívház jellegű épület, Szigetelt panel- vagy téglaépület
Beépítési mélység: 84 mm
Tömítés: Középtömítéses (3+1 gumi)
Üvegezés: Három rétegű szigetelt üveg
Színezés: Fehér, Külső oldalon színes, Mindkét oldalon színes
Alumínium borítás: Lehetséges alumínium borítás

Kiemelt termékek

Ablakcsere kérdések

A műanyag ablak csak fehér színben létezik?

Nem. Lehetőség van színes kivitelt kérni.

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablak felára?

Nincs felára.

Tartanak -e raktáron ablakokat?

Nem tartunk, mivel még a panel épületeknél is van néhány centiméter eltérés az ablakok méretei között. Mindenhova egyedileg készülnek az ablakok, így lehet biztosítani a pontos beépíthetőséget.

Aktualitások, hírek

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

BÚÉK!

Boldog Új Évet Kívánunk meglévő és leendő …

Bemutatótermeink évvégi nyitvatartása

Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Műanyag erkélyajtó árak alakulása

 

Műanyag erkélyajtó árak alakulása

Még ha nem is előírás, a legtöbb ház vagy lakás rendelkezik olyan helyiséggel, ahonnan ki lehet menni a szabad levegőre. Egy lakótelepi lépcsőház esetében ez a helyiség az erkély, melynek mérete általában néhány négyzetméter, de a tulajdonos mégis szabadabbnak érezheti magát, mintha csak egy műanyag ablak állna rendelkezésére, hogy kapcsolatot teremtsen a külvilággal. De vajon mennyi a többletköltség?

 

A nyílászárók vételárát több tényező is befolyásolja. Elsősorban a méret, másodsorban a minőség, s nem utolsósorban a kivitel. Nem mindegy, hány réteg üveg kerül a keretbe, a legtöbb vásárló számára fontos szereppel bír a keretben található légkamrák száma is. A műanyag erkélyajtó árak is e tényezők figyelembevételével alakulnak ki. S mivel méretét tekintve a lakás legnagyobb nyílászárójáról beszélünk, így a műanyag erkélyajtó árak is magasabbak, mint egy átlagos méretű ablak vételára.

 

A beltéri ajtókkal ellentétben itt nem jellemző a dizájnolás, a díszítés, hiszen csupán egy műanyag keretről és egy nagy üvegfelületről van szó. Esetleg a kilincs környékén, középtájon lehet benne egy keresztmerevítő, de nem túl széles a kínálat. Ez nem a tervezők, vagy a forgalmazó cégek hiányossága, inkább a célszerűség miatt alakult így.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

Hiszen mi a célja ennek a nyílászárónak? Először is biztosítania kell a ki- és bejárást a szoba és az erkély között. Másodsorban nagyobb felülete miatt több levegőt tud ki és beengedni, így szellőztetésre is hatékonyabban használható. Ugyanebből az okból kifolyólag a napfényből is többet tud beengedni, tehát a helyiség megvilágosításában is nagy szerepet játszik.

 

Fontos a szélesség is, mivel jó időjárás esetén az erkélyen történik a ruhaszárítás, emellett nagyméretű tárgyak is elhelyezhetőek egy megfelelő méretű erkélyen, így fontos, hogy ezeknek a kijutását is biztosítani lehessen. Új ház építése esetén pedig akár duplaszárnyas kivitel is kérhető középső osztó nélkül, így már valóban egy számottevő méretű nyílászáró kerülhet beépítésre. Természetesen a méret változásával a műanyag erkélyajtó árak is változnak.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

S hogy milyen befolyásoló tényezők merülhetnek még fel a műanyag erkélyajtó árak vonatkozásában? Az előbb megállapításra került, hogy funkcióját tekintve sok napfényt és – nyitott állapotban – sok levegőt tud beengedni a helyiségbe. Ez egyértelműen pozitívum, azonban vannak olyan esetek, amikor inkább hátránykényt említhetnénk.

 

A nyári hónapokban, amikor beköszönt a kánikula, az emberek nagy többsége, pláne, ha nincs klímaberendezés beszerelve, igyekszik megóvni lakását a túlzott felmelegedéstől, s ehhez valamilyen árnyékolástechnikai eszközt hív segítségül.

 

A legkézenfekvőbb megoldás a sötétítő függöny, viszont hatékonyságát tekintve a legkezdetlegesebb is. Sokkal ésszerűbb megoldás a redőny, mely jobban ki tudja zárni a fényt és a hőt, emellett a nyílászáró külső részére szerelik, így a függönnyel ellentétben nem fűti a helyiséget, amikor felmelegszik.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes* felmérést kérek

 

A szellőztetésre visszatérve, nyitott állapotban nem csak a megváltó hűvös levegő tud ám bejönni esténként, hanem a bosszantó vérszívók sokasága is. S hogy ezeknek az idegesítő kis lényeknek a fülünkbe történő éjszakai hegedülését elkerüljük, a kézenfekvő megoldás egy szúnyogháló felszereltetése.

 

Amennyiben olyan nyílászárós céget talál, mint például az Ablakos, vagyis a Tisza Ajtó Kft, mely redőnnyel és szúnyoghálóval is foglalkozik, a műanyag erkélyajtó árak mellett ezekre is egy füst alatt megalkudhatunk, s várhatjuk a beszerelést, hogy majd mindegyiket nyugodtan használhassuk.

 

 

Árajánlat műanyag nyílászárókra, ablakcserére

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy elküldhessük ajánlatunkat az Ön számára.

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

A műanyag nyílászárók színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:
Egy kis segítség nekünk... Hol talált ránk?:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza